Startpakke

Kom billigt igang med dit kørekort

Med startpakken kommer du i gang med dit kørekort uden at det virker uoverskueligt rent økonomisk.

Læs mere

Alm. lovpakke

Vores mest benyttede pakketilbud

Områdets billigste pris! Den giver dig frihed til selv at planlægge hvordan dit forløb skal se ud.

Læs mere

Generhverv

Kom hurtigt tilbage på sporet

Skal kørekortet generhverves tilbyder denne pakke en løsning som er individuelt tilpasset.

Læs mere

Lynkursus

Få dit nye kørekort i en fart

Skal det gå stærkt og kan du ikke vente med at stå med kørekortet i hånden er lynkurset noget for dig.

Læs mere

Køreskolen

Quick Trafikskole ApS

Quick Trafikskole er en køreskole med mange års erfaring. Køreskolen startede i Ballerup og udvidede senere til København nærmere bestemt København Nordvest og tilbyder i dag kørekort til bil, generhvervelse af kørekort og rutinetimer.

Køreskolen har undervisning i færdselsrelateret førstehjælp, hvilket er et lovpligtigt kursus ved førstegangserhvervelse af kørekort.

Køreskolen i Ballerup er blevet endnu mere fleksibel med flere teorilokaler på Bydammen i hjertet af Ballerup. Køreskolen er beliggende i umiddelbar nærhed af Ballerup Rådhus og 5 min. gang fra Ballerup st. Indgang fra Hold-An Vej.

Køreskolen i København er ligeledes centralt placeret i Nordvest på Frederikssundsvej 68 i gåafstand til Nørrebro Station.

Hos os bliver der taget hånd om alle aspekter af undervisningsforløbet – fra det øjeblik du starter på køreskolen, til du står med dit kørekort i hånden.

Vi tilbyder en række forskellige pakker afhængig af dit behov og det betyder, at du selv kan planlægge dit forløb, som du ønsker det. Er pakkerne ikke dækkende, kan vi også sammensætte et individuelt forløb særligt skræddersyet til dig, så det også er i overensstemmelse med kørekortbekendtgørelsen og Rigspolitiets retningslinjer.

Quick Trafikskole sikrer dig kvalitet i undervisningen, hvor vi lægger stor vægt på den personlige undervisning og dette opnås gennem mindre hold frem for store hold. Du lærer desuden at køre bil af erfarne og kompetente kørelærere, som kan tilbyde et forløb, hvor der fokuseres på sikkerhed og stabilitet i trafikken.

Medlem af Dansk Kørerlærer Union (DKU)

Quick Trafikskole er medlem af DKU, som er hovedorganisationen for Danmarks kørelærere. DKU arrangerer løbende kurser og efteruddannelse for landets kørelærere, hvilket sikrer at undervisningen altid er opdateret og tidssvarende. Køreskolen er som medlem af DKU også omfattet af et ankenævn og en Garantifond.

Dermed er du som elev sikret og har mulighed for at klage til Ankenævn for Køreundervisning, hvis du har været utilfreds med køreskolens undervisningen eller har været udsat for dårlig behandling. Garantifonden sikrer, at du får udbetalt erstatning, hvis du anker og får medhold.

Beståelsesprocent

Køreskolen har stolte traditioner og vi er derfor også meget stolte vores høje beståelsesprocent. Quick Trafikskole driver en anerkendt køreskole og med afdelinger i både København og Ballerup, har vi nu mulighed for at opfylde og imødekomme endnu flere med ønske om førstegangserhvervelse af kørekort til bil, generhvervelse af kørekort samt rutinetimer.

Køreskolens høje beståelsesprocent sikrer dig og er samtidig garanti for et godt og trygt forløb, hvor der bliver taget hånd om den enkelte elevs behov. Køreskolens fornemmeste opgave er, at sikre dit ønske om erhvervelse af kørekort bliver en realitet.

  • Quick Trafikskole har fået mig igennem kørekortet billigt og sikkert. Bestod både teoriprøven og køreprøven første gang og kørelærerne formår at komme humor ind i teorien og kørslen så det bliver ekstra sjovt. Quick Trafikskole kan klart anbefales, fleksible teori- og køretider, billigt og HØJ kvalitet!

    Thomas

Find os på Facebook

Send os en besked

adminStartside