Hvem er Lucaffé Danmark?

Lucaffé Danmark er et firma, ejet af familien Jeppson fra Lyngby.
Sammen sælger vi god kaffe samt Italiensk håndlavede kaffemaskiner i en klasse for sig. 

Da vi idag er meget bevist om at spise lækker mad og drikke en god flaske vin, er det smadder ærgeligt at slutte af med en dårlig kop kaffe, uden aroma og uden smag. For det meste er det ikke på grund af bønnerne, men den måde de er blevet opbevaret og lagret på. Første gang vi blev præsenteret for Lucaffé kaffe, vidste vi at her var den helt rigtige kaffe til at afslutte en god middag.

Lucaffé kaffe er karakteriseret ved den fyldige og kraftige kaffesmag som går igen i alle varianterne. Som en ægte håndværker rister og forbereder Gian Luca Venturelli, ejeren af Lucaffé, omhyggeligt kaffen på sin fabrik i Norditalien. Gian Luca Venturelli har altid begået sig i et miljø af gode italienske råvarer, hvilket er tydeligt at anskue på kvaliteten af produkterne. 

Lucaffé findes både som malet kaffe, i bønneform og som kaffepods. Det smarte ved netop at producere og opbevare kaffen som kaffepods er, at kaffen hverken mister sin gode aroma eller smag, og derved leverer en perfekt kop espresso kaffe hver gang.

Alle vores produkter er valgt med stor omhu.

  • Kvaliteten af kaffe er den samme i hver kop kaffe, uanset maskinen.

  • Maskinerne har mange funktioner.

  • Maskinerne er lette af vedligeholde, samt nemme at rengøre og derved meget hygiejniske.

  • Du kan lave en lækker kop kaffe på under et minut.   

  • Den store variant af kaffeblandinger når ud til et hvert behov.